Critical Mass Antwerpen en De Roma presenteren: BIKE-IN CINEMA

Vrijdag, 24 May, 2019 - 16:00 to 22:00

 

Naar aanleiding van de Critical Mass Belgium die op zaterdag 25 mei plaatsvindt in Antwerpen (na een succesvolle editie in Brussel vorig jaar), organiseren De Roma en Critical Mass Antwerpen een eerste Bike-In Cinema! We toveren De Roma vanaf de namiddag om tot een waar fietsparadijs.

De deuren gaan al vroeg open (16u) met een filmluik voor kinderen. Met je (bak)fiets kan je voor een keer De Roma binnenrijden (reserveer tijdig je gratis plekje) of je kan vanop het balkon de film meepikken.

Tussen 18u en 20u voorzien we aan democratische prijzen eten in fietsstijl en een speakerscorner met verhalen van verschillende fietsliefhebbers.

Om 20u start een nieuwe filmvertoning (voor volwassenen).

 

Een Critical Mass is een statement: het gaat om het inpalmen van straten voor een beter beleid rond transport, lucht die je zonder zorgen kan inademen en publieke ruimte die er voor iedereen is. Een Critical Mass draait om plezier: het betekent samenkomen met vrienden, diehard fietsers, kinderen, moeders, vaders, dj’s op wielen, grootouders. Kortom iedereen die ervan houdt om op een fiets te rijden. Muziek en Feest! 

 

https://www.deroma.be/kalender/802//BIKE_IN_CINEMA

 

Locatie: 

De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout