Hoogtij d

Dinsdag, 24 October, 2017 - 09:00
Voel je een oncontroleerbare drang om vandaag aan de slag te gaan met praktische tips en inspiratie? Zoek je bondgenoten om plannen bij af te toetsen, om je netwerk te verruimen? Of ben je net op zoek naar meer droomtijd, waar je kan loskomen van de heersende denkpatronen om te spelen met zowel onrealistische als misschien zelfs vernieuwende ideeën? En wat als we nu eens uit ons tijdsdenken kunnen stappen en gewoon zijn, zonder plannen en toekomstbeelden? Elk moment opnieuw integere keuzes maken en het verleden en de toekomst loslaten ... Welkom op HOOGTIJ/D, de 6e trefdag van Pulse Transitienetwerk Cultuur op 24 oktober in De Roma. 
Schrijf je snel in, want het wordt een boeiende dag! 
 
Hoogtij/d
Op 24 oktober staan we klaar in en met De Roma voor Hoogtij/d, een dag van uitwisseling en inspiratie, voor mensen uit cultuur, jeugd en media die van duurzaamheid een rode draad willen maken in hun handelen.
 
Stilstaan, dromen, doen
… elk van die handelingen zijn even noodzakelijk in het omgaan met de diepgaande structurele veranderingen in het klimaat en onze samenleving. Doorheen Hoogtij/d lopen daarom drie thematische sporen waar je tussen kan wandelen: VandaagMorgen en Ontij/d. Een workshop, een lezing, een praktijkverhaal, een artistieke beleving …
Zak op 24 oktober af naar De Roma voor een nieuwe shot goesting, inspirerende gesprekken en ontmoetingen, en de verbondenheid tussen een grote groep burgers die werken aan een duurzame samenleving.
Surf naar onze website voor een beknopt overzicht van het programma en ontdek welke sprekers je allemaal kan ontmoeten die dag!
 
Praktisch:
24 oktober 2017 van 9u tot 17u
De Roma, Turnhoutsebaan 286, Borgerhout
De inschrijving kost:
- 20 euro (sociaal tarief)
- 35 euro (standaard tarief)
- 50 euro (steuntarief)
 
Indien de deelnameprijs een belemmering vormt om te participeren aan dit initiatief, vragen we je contact op te nemen met Finn Van Dinter (finn.vandinter@pulsenetwerk.be) zodat we in overleg je deelname toch kunnen realiseren.
Inschrijven doe via de website van De Roma.
 
HOOGTIJ/D wordt mee mogelijk gemaakt door De Roma en de Vlaamse Gemeenschap.

Locatie: 

Roma, Turnhoutsebaan, Borgerhout