Klimaatfestival

Zaterdag, 22 September, 2018 - 12:00 to 21:00

 

Je maakt je zorgen over klimaatverandering, maar hebt ook wel eens zin in een feestje? Milieudefensie organiseert, in samenwerking met Jongeren Milieu Actief, op zaterdag 22 september het Klimaatfestival. Kom ook, volg workshops, luister naar Jan Terlouw en Reinier van den Berg, geniet van theater, muziek en lokaal eten en ontdek wat we kunnen doen voor een beter klimaat. Koop nu je kaartje, want early birds krijgen 50% korting!

 

Op zaterdag 22 september organiseert Milieudefensie voor de 2e keer het Klimaatfestival in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Volg een workshop, laat je inspireren door onze sprekers en geniet van (h)eerlijke veganistische hapjes. Ontdek wat we samen kunnen doen voor een beter klimaat.

Een greep uit het programma

Denk je aan duurzaamheid, dan denk je aan Jan Terlouw. We zijn trots dat hij een lezing komt geven op het festival. En na de kookworkshop van Lisa Goes Vegan maak je in een handomdraai een lekkere veganistische maaltijd. Volg een masterclass over klimaat van weerman Reinier van den Berg. Doe mee aan 1 van de workshops om gelijk in actie te komen voor een beter klimaat.  Laat je kleding pimpen door Het mobiele naaiatelier en biecht je grootste klimaatzonde op aan de Klimaatpater

Ook aan de muzikale invulling is gedacht. Zing mee met liedjesschrijvers Lucky Fonz III en Florian Wolff, waag een dansje op de vrolijke muziek van De Stokers, of ga lekker los tijdens de Silent Disco van JMA.

Benieuwd naar het volledige programma? Hou ons Facebook evenement goed in de gaten en zet jezelf op aanwezig.

Koop snel je Early Bird ticket

Je kan nu een kaartje kopen. Maar wees er snel bij!
Early bird tickets kosten slechts €7,50 in plaats van €15.

 

Is de prijs van een kaartje te hoog voor jou en kan je daardoor niet komen? Stuur een mail naar Laura via klimaatfestival@milieudefensie.nl.

Het terrein van de Metaal Kathedraal is helaas niet overal goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Ben je verminderd mobiel, maar wil je er toch graag bij zijn? Stuur ons een mail. Dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

https://milieudefensie.nl/doe-mee/klimaatfestival?utm_source=nieuwsbrief...

Locatie: 

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20,
3545 NA Utrecht,
Netherlands