Week van de Mobiliteit

Zaterdag, 16 September, 2017 - 08:00 to Vrijdag, 22 September, 2017 - 23:00

 

Are you Cycle Chic?

Is fietsen voor jou een manier van leven die je dagelijks een glimlach om de lippen legt? Of zou je die fiets toch graag iets vaker van stal halen? Belgium Cycle Chic zet tijdens de Week van de Mobiliteit dagelijkse fietsers in de spotlights, omdat ze het verdienen, en ter inspiratie voor anderen die niet vaak genoeg of nooit de fiets nemen! Laat je inspireren: van peuters in de bakfiets tot oude besjes op weg naar de markt, voor Belgium Cycle Chic zijn alle fietsers helden.

 

Belgium Cycle Chic gaat tijdens de Week van de Mobiliteit On Tour! Blink je fiets dus nog eens extra op, trek je beste outfit aan en laat je spotten op de volgende locaties:

  • Zondag 17 september: Aan de fietsparking van de fietsbeurs Bike Brussels @ Tour & Taxis, tussen 14u en 16u.
  • Woensdag 20 september: In Kaprijke langs het fietspad De Route, tussen 11u30 en 13u30.
  • Donderdag 21 september: Tijdens de ochtendspits in de buurt van de fietsenstalling aan het station van Brugge, waar op dat moment ook het Car Free Festival plaatsvindt.

 

Volg Belgium Cycle Chic via Facebook, Twitter, Instagram, of via de blog: http://cyclechicbe.blogspot.be/. Zo ben je altijd #goedopweg met de fiets!

 

Cycle Chic is een wereldwijde beweging, ontstaan in Kopenhagen, die uiting geeft aan fietscultuur in steden. Belgium Cycle Chic is een initiatief van de Fietsersbond

0
 

Locatie: