Wij gaan door met handtekeningen verzamelen op het Kiel

Zaterdag, 21 January, 2017 - 10:00 to 16:00

Nog twee marathons gepland 


Beste verzamelaar,

Er beweegt veel in het Oosterweeldossier, zéér veel, met als klap op de vuurpijl vandaag het advies van de auditeurs van de Raad van State. De reactie van Manu Claeys van stRaten-generaal kun je (her)bekijken op ATV. Het persbericht van Ringland lees je hier

Vorige week bleek al dat de bouwaanvraag voor de Oosterweelverbinding alweer met enkele maanden was uitgesteld. Met het advies van de auditeurs is ze over enkele weken misschien wel helemaal van de baan. Maar zelfs al lijkt de druk voor ons als handtekeningenverzamelaars daarmee wat van de ketel, wij gaan door! Als we zo snel mogelijk ons ultieme doel van 75.000 handtekeningen halen, dan staan we in afwachting van de definitieve uitspraak van de Raad van State alleen maar sterker in onze onderhandelingen.

Het verzamelen zou nu overigens nóg vlotter moeten gaan. Mocht je, naast de zwaarwegende uitspraak van de auditeurs, nog argumenten nodig hebben om mensen te overtuigen, in de voorlaatste nieuwsbrief van Ringland vind je een overzicht van de hindernissen waarmee Oosterweel vorige week ook al geconfronteerd werd.

 

Op naar den TIR en Permeke


Half februari, tegen de derde verjaardag van Ringland, zouden we zeer graag de laatste 7.500 handtekeningen binnen hebben. Daarom hebben we opnieuw twee handtekeningenmarathons gepland. 

Nu zaterdag 21 januari van 10 tot 16 uur staan we op het pleintje tegenover het winkelcentrum TIR, Sint-Bernardsesteenweg 312 op het Kiel.
Op zaterdag 28 januari blazen we opnieuw om 10 uur verzamelen aan bibliotheek Permeke, De Coninckplein 26.

Ik doe mee met de marathon op het Kiel en/of aan Permeke

Locatie: 

winkelcentrum TIR
Sint-Bernardsesteenweg 312
2020 Antwerpen Kiel