Kris Peeters naar Antwerpen

kade rechteroever

lezersbrief in Gazet van Antwerpen 

 

CD&V hoopt via Kris Peeters bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen wat meer stemmen binnen te halen. De man zou van het landelijke Puurs naar de stad Antwerpen verhuizen.
 

Mag ik de potentiële kiezers erop wijzen dat de heer Peeters minstens 15 jaar lang op alle mogelijke manieren een fatsoenlijke oplossing voor het mobiliteitsprobleem én de leefbaarheid in deze stad heeft tegengehouden, ondanks de terechte bezorgdheden van stedelingen en zelfs een aantal havenbedrijven die steeds beter onderbouwde alternatieven op tafel gooiden?

Het filmpje van Bastion twintigzeventig van 2014, toen Kris Peeters nog minister-president was:

Tot zover zijn aanvoelen van wat in de stad leeft. En dat de heer Peeters steeds de ambitie heeft gehad om op zijn minst minister-president van Vlaanderen te zijn en ook graag eerste minister van België was geworden. Is een schepenambt, wat hij in het beste geval kan verwerven, iets wat hij echt ambieert, of gaat het hier enkel over het vissen naar stemmetjes waarna, eens verkozen, enkele minder bekende collega’s het werk mogen doen?

Wat we hier in Antwerpen nodig hebben, zijn mensen met een hart voor deze stad en al haar bewoners, en tot nader order reken ik de heer Peeters niet tot deze categorie.
 

IVAN DERYCKE, BORGERHOUT
Gazet van Antwerpen 18-11-2016 pag. 29

Tags: