Dag van de Aarde: 5000 paaseieren voor het St-Annabos!

kade rechteroever

Het St-Annabos is een waardevol bos voor iedereen. Daarom zetten Bond Beter Leefmilieu, Natuurpunt WAL, Ademloos, Gezinsbond, VBV, JNM, GroeNoord, VELT, Trage Wegen hun schouders onder de ‘Dag van de Aarde’ in het St-Annabos Linkeroever. DVV sponsort 5000 eieren die in het bos aan de Scheldedijk verstopt liggen en vanaf 14u45 door kinderen kunnen geraapt worden. Iedereen is welkom vanaf 14 uur. Einde om 15u30. Je mag er tevens infostands en korte toespraken van vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen en een promostand van Oxfam-Wereldwinkel verwachten.

Openbaar vervoer: Tram 2, 3 of 15, halte Fr. Van Eeden. Bus 36 tot halte Hof ter Schelde (RVT) of te voet (20min.). Volg naast het RVT en de ingang van het St-Annabos de kasseiweg, Noordscheldelaan.
Met de auto: Parking niet op Noordscheldelaan, wel op Esmoreitlaan, Thonet- en Gloriantlaan die samen eindigen tegen de Scheldedijk waar nog parkingpleinen zijn; volg vandaar bovenop de dijk de asfaltweg richting St-Annabos. Na 1km bereik je de afspraakplaats (laatste hangar met roodstenen muur).
Parking: A. Vermeylenlaan; volg de pijlen naar de Noordscheldeweg.
Afspraak: om 14u aan de Scheldedijk op het einde van de Noordscheldeweg.
Info: Natuurpunt WAL
Jef Van De Wiele 03 775 27 21 of
jef.vandewiele@skynet.be
Ademloos
Guido Verbeke
verbeke.guido@gmail.com

datum: 24 april 2011 om 14:00 u

European Year of Volunteering 2011

http://www.eyv2011.be/site/nl/node/540

 

Link naar event op Facebook
 

Tags: