Dien je bezwaarschrift in tegen de bouwplannen op Spoor Oost ten laatste op 2 april

kade rechteroever

PSO sprak er al een tijdje over. Nu is het zover. Voordat we de bouwvergunning van Spoor Oost aanvechten willen we jullie uiteraard alle kansen geven om je bezwaren kenbaar te maken. Een bezwaarschrift kost geen geld. Het is een laagdrempelige manier om je grieven officieel kenbaar te maken. De stad moet op je bezwaren een antwoord geven.

We bieden je 3 modellen aan zodat je zeker bent dat je bezwaar ontvankelijk kan worden verklaard. Stuur dit door aan je buren, vrienden en kennissen in de buurt en laat hen dit mee afdrukken en tekenen!

DEADLINE VOOR INDIENEN BEZWAARSCHRIFT – TEN LAATSTE 2 APRIL

 

Model 1 – Leeg sjabloon (klik op de titel om het te downloaden)

Dit model bevat geen standaardbezwaren.Je kan het zelf aanvullen (op je computer of met de pen-papier methode). Bedoeling is dat je in eigen bewoordingen aangeeft wat je problemen zijn met de bouwplannen en wat je graag wil veranderd zien.

 

Model 2 – Specifiek bezwaarschrift (klik op de titel om het te downloaden)

Dit bezwaarschrift bevat een samenvatting met de belangrijkste argumenten tegen de bouwplannen.

 

Model 3 – Uitgebreid of integraal bezwaarschrift (klik op de titel om het te downloaden)

Dit bezwaarschrift is de uitgebreide versie met een uitvoerige beschrijving van de bezwaren met argumenten en bevat specifieke eisen op het einde die jezelf ook nog mag aanpassen. Ben je het niet met alles eens? Pas dan gerust aan, we willen je niets opleggen.

 

Hoe ga je verder te werk?

  1. Lees – indien je dit wil – ook de bouwplannen erop na. Die kan je integraal downloaden via volgende link. Daarna kies je eerst één van de modellen. Je mag de tekst in de modellen aanpassen naar eigen inzichten.
  2. Nadat je het bezwaarschrift hebt afgedrukt moet je het ofwel aangetekend (bewijs van verzending) versturen met de post of afgeven op het stadhuis (Grote Markt 1, 2000 Antwerpen). Je vraagt expliciet om een ontvangstbewijs. Dit moeten ze je geven. Doe dit ten laatste op 2 april anders wordt je bezwaarschrift niet meegenomen!
  3. Je mag het ook komen afgeven op ons infocafé op 30 maart in Pleinhuis Zermatt om 20u00. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plaats terechtkomt met een ontvangstbewijs.

BELANGRIJK – DEADLINE VOOR INDIENEN BEZWAARSCHRIFT – TEN LAATSTE 2 APRIL

Park Spoor Oost
http://www.parkspooroost.be/doe-mee/bezwaarschriften/

Tags: