Wakker op Zondag 18 maart 2012

kade rechteroever

Werken gevangenis Beveren kunnen starten

 

In Beveren kan vanaf deze week de bouw van een nieuwe gevangenis starten. Die nieuwe gevangenis ligt pal op de westtangent van het Meccanotracé van actiegroep stRaten-Generaal. De actiegroep trekt deze week ook naar Europa om de bouw aan te vechten. In ons debatprogramma Wakker Op Zondag kreeg de actiegroep nogmaals de steun van justitieminister Annemie Turtelboom. Voor Vlaams minister-president Kris Peeters mag er echter niet meer worden teruggekomen op de beslissing.

ATV 19-03-2012

http://www.atv.be/item/werken-gevangenis-beveren-kunnen-starten

www.atv.be

 

Wakker op Zondag 18 maart 2012

Nummer 500’ wordt een Wakker met een strikje eromheen. Met Karel DE GUCHT, Kris PEETERS, Patrick JANSSENS, Prof. Eric CORIJN, Annemie TURTELBOOM, Monica DE CONINCK, Guillaume VAN DER STIGHELEN en Ludo ABICHT kijken we naar verleden, heden en toekomst van stad&regio. Muziek: AXL PELEMAN! Tot Wakkers!

 

klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken

ATV 18-03-2012

http://www.atv.be/wakker-op-zondag/wakker-op-zondag-18-maart-2012

 

Politici pleiten voor behoud grootstedenbudget
Antwerps burgemeester Patrick Janssens hoopt dat de Vlaamse regering niet zal snoeien in het grootstedenbudget. De stad blijft groeien en dus zijn alle inkomsten van belang. Kris Peeters had het vanochtend in Wakker op Zondag over een plattelandsbudget. Maar dat idee vindt dus weinig bijval. Ook eurocommissaris Karel De Gucht pleit in het voordeel van de grootsteden.


ATV 18-03-2012
http://www.atv.be/item/politici-pleiten-voor-behoud-grootstedenbudget

 

 

Tags: