Verkeer in de knoop door onkundige politiekers

kade rechteroever

Beste Mevrouw Lieten,

 

'Verkeer uit de knoop in Antwerpen en Limburg'

 

U houdt Uw wensen voor werkelijkheid. Niets, maar dan ook niets is geregeld voor de Oosterweelverbinding.  Geen MER, geen bouwtoelating, geen geld.

U kan natuurlijk deze mail weer vertikaal  klasseren, maar dat betekent zoveel als Uw niet verkozen kop in het zand steken.

Het is godgeklaagd dat mijn partij, die zich democratisch noemt het klaar speelt om de grootste stad van Vlaanderen een project door zijn strot en zijn binnenstad te duwen dat langs alle kanten rammelt. Plots zijn volksgezondheid, mobiliteit, ecologie ondergeschikt aan betonbelangen. De enige inspraak die de bevolking ooit gehad heeft was het afgedwongen referendum over het BAM-tracé, dat vlot is weggestemd. En waar komen jullie mee voor de pinnen? Jawel, het BAM-tracé. Inspraak ? alleen BAM en NORIANT hebben inspraak. Is het onkunde of is het erger ?

Deze mail is verstuurd naar alle sp-a vertegenwoordigers in het Vlaams Parlement, de belangrijkste Antwerpse sp-a politiekers en alle leden afdeling Antwerpen Linkeroever met e-mail.

 

Met vriendelijke groeten

 

B.D.

 

Tags: