Handtekeningenmarathon Hoboken zaterdag 3 december

kade rechteroever

Morgen zaterdag 3 december kan je meedoen met de handtekeningenmarathon in Hoboken!

We zitten ondertussen aan zo'n 58.000 handtekeningen. Zal het ons lukken dit weekend aan 60.000 te geraken?...

We spreken af aan de bibliotheek in de Kapelstraat 64. Daar staat van 10 tot 16 uur onze campagnebakfiets met de vlaggen van Ringland, stRaten-generaal en Ademloos opgesteld. We hebben alles mee: formulieren, balpennen, Ringland-tassen en... koffiekoeken, koffie en chocomelk!

Je kan aansluiten wanneer je wil. Voor je op pad gaat, geven we je zeker nog wat tips mee. Je kan ook meegaan met een ervaren verzamelaar. Breng dus gerust ook nog nieuwe mensen mee. Met hoe meer volk we zijn, hoe gemakkelijker we aan ons doel geraken. 

Als zo veel mogelijk mensen met de fiets komen, dan kunnen we ons verspreiden over heel Hoboken.
  
Leuk om te weten: om 14 uur meert de Sint aan aan het veerpont in de Leo Bosschartlaan. De stoet trekt dan verder naar het Gravenhof. Da's allemaal niet ver van onze uitvalsbasis. Hier vind je de route. Ouders met kinderen zetten vaak met alle plezier hun handtekening voor een leefbare toekomst.

Tussen 16 en 18 uur tellen we de handtekeningen in het campagnecentrum op het Moorkensplein 14 in Borgerhout. Geraak je daar niet meer? Geen probleem, maar geef dan zeker je formulieren mee met iemand die daar wel nog naartoe gaat.

Het belooft een zonnige dag te worden. Tot morgen!

Groetjes,
Het campagneteam

Tags: