Tunnelvision narrow-minded

kade rechteroever

 

 

In het kader van maatschappelijke inclusie, nu ook een tunnelvision-bril for narrow-minded people, model Stiletto is het geworden.

Het nieuws van de laatste week heeft het vaak over spionage en verraad, liegen en lekken, vaak in overwinningstaal, wat eigenlijk helemaal niet past in het Oosterweel debat met de intendant. Vooral niet als er afspraken werden gemaakt om niet te lekken naar de pers.   

Voor dit model ben ik gaan brainstormen met Annick De Ridder. Niet dat ik haar verdenk natuurlijk, maar ze was toch heel blij in de storm met weinig brains die volgde op de lekken.

Geloof me, ik heb geprobeerd om enige inspraak te krijgen tijdens het stormen met Annick, maar ik kreeg er geen woord tussen. Dus dit nieuwe Stiletto brilmodel is eigenlijk meer een creatie naar het gedrag van Annick geworden.

Na wat rommelen en aanmodderen heb ik een wat agressief woestijnmodel gemaakt, een beetje kinky ook, verwijzend naar dominantie en conflict waarin sommige narrow-minded people zich helemaal zullen herkennen.

Het kan iedereen alleen maar aanzetten om nog meer handtekeningen te  verzamelen met een glimlach op de mond.

 

Henri Laurent
 Kunstenaar activist

Tags: